Confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizarea site-ului www.transfer-aeroport.com de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Compania noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului www.transfer-aeroport.com, prin utilizarea formularului de rezervare sau a formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Compania noastra in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii website-ului www.transfer-aeroport.com, noilor oportunitati oferite de Compania noastra si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra.

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a definitiva rezervările ÅŸi achiziÅ£iile pe care le-aÅ£i efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastra.
  • Pentru a vă furniza un serviciu personalizat ÅŸi de a vă asigura că nu veÅ£i omite nicio ofertă sau informaÅ£ie care v-ar putea interesa.
  • Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt obligatorii in definitivarea unei rezervari pentru a putea confirma rezervarea si a putea fi contactat in cazul unei eventuale modificari a orelor de plecare.
  • Alte scopuri administrative si analize interne.

Transferul datelor cu caracter personal catre terti

Compania noastra intelege importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti – inclusiv institutii financiare, banci ori companii aeriene.

Compania noastra poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • cu acordul dumneavoastra;
  • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Compania noastra doar in masura in care este necesara asistenta lor;
  • in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Compania noastra, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • in cazul in care Compania noastra fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului operator;
  • in cazul in care Compania noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. Va multumim ca folositi serviciile Compania noastra.

Patek Philippe Replica Watches

Va asteptam aici:

Constanta Brasov

Transfer Aeroport
Constanta

0371.503.503 NON STOP
Adresa imbarcare:
Gara CFR Constanta
Adresa sediu:
Casa de Cultura, Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 1, Constanta

Transfer Aeroport
Brasov

0371.503.503 NON STOP
Adresa imbarcare:
Hotel ARO Palace
Adresa sediu:
str. Michael Weiss, nr. 18, Brasov

Cauta in site:

Ne gasesti si aici: